Menü iOS APP Android APP
HU EN

Hallgatói közösségek

Csapattagok

A HCS-Hallgatói Csapat tagjai között olyan nappali és levelező tagozatos hallgatók vannak, akik intézményünk valamely felsőoktatási szakképzésén, alap- vagy mesterszakján tanulnak.

Asztalos Timon

Asztalos Timon gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató

Asztalos Timon vagyok gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató. A célom, hogy az Egyetemen megszerezzem a diplomám, mindezt úgy, hogy mellette jól is szórakozzak. Ezen kívül egy egyetemi futsal csapatot is szeretnénk létrehozni ami úgy fest nagyon jó úton halad, hála a Vezetőségnek és pár csoporttársamnak, aki segít ebben. Egyetemi felvételem után nem sokkal kíváncsiságból jelentkeztem a Hallgatói Csapatba, amit nem bántam meg a sok és kemény munka ellenére sem, mert nagyon is jól is érezzük magunkat a közösségünkben.

Balatoni Marcell Noel

Balatoni Marcell Noel emberi erőforrások alapszakos hallgató

Balatoni Marcell Noel vagyok, emberi erőforrások alapszakos hallgató. A közeljövőben szeretnék egy nagyvállalatnál elhelyezkedni, mint HR- Specialist Trainee, ezen belül is a recruitment process valamint az employer brandig területen. Elég határozott elképzeléseim vannak a jövőmet illetően és ezek eléréséért keményen meg is dolgozom. Pontos, precíz és ambiciózus személyiség vagyok. Mint, ahogy a választott szakom is mutatja szeretek csapatban dolgozni és fontos számomra, hogy segíthessek másoknak, ezért is csatlakoztam a Hallgatói Csapathoz. Hogy jó döntés volt e? – a válaszom IGEN! Nagyon jó és összetartó csapat formálódott ki, és úgy gondolom mindannyian büszkén képviseljük Egyetemünket a továbbiakban. Akik hozzánk fordulnak segítség gyanánt, biztosak lehetnek abban, hogy maximálisan eleget teszünk elvárásaiknak. Számunkra fontos, hogy Egyetemünket hallgatói szemszögből is megismerjék az érdeklődők. Nálunk TE vagy a fontos, érted vagyunk.

Balázs András

Balázs András nemzetközi tanulmányok mesterszakos hallgató

Ha szeretsz új ismeretségeket kötni, s jó hangulatban gyakorlatot szerezve segíteni másoknak, akkor itt a helyed. Ezért lettem én is a Hallgatói Csapat tagja.

Boda Csilla

Boda Csilla kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgató

Kommunikatív, érdeklődő, kíváncsi, életvidám, közvetlen. Ezek a szavak, amelyekkel leginkább lefesthetném jellemem. Imádom a nyüzsgést. Régóta tudom, hogy ezt a szakirányt szeretném elsajátítani, ugyanis a média területén szerzett korábbi tapasztalataim is megerősítették már ezt. Műsort vezettem a rádióban, illetve műsort vezettem a TV-ben. Terveim szerint a diploma megszerzése után ezen a vonalon folytatom munkám. Interjúkat is készítettem, de mikor magam felé irányítottam a kérdést, hogy melyik egyetemet válasszam, nem vicc megálmodtam! Itt vagyok, jó időben, a tökéletes helyen! ZSKE. Barátságos környezet, emberközpontú tanárok. Nem utolsó sorban való igaz, hogy azt a tudást kapom, amire szükségem lesz a munkavilágában! A HCS tagjai közé most volt szerencsém bekerülni. Biztos vagyok benne, hogy sok jókedvű, élménnyel teli időt fogok itt eltölteni, és ami a lényeg: rengeteg tapasztalatot tudok majd szerezni!

Gelencsér György

Gelencsér György gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató

Sziasztok, engem Gyurinak hívnak, gazdálkodási és menedzsment szakos, nappali tagozatos hallgató vagyok itt az Egyetemen. Jobb később, mint soha alapon csatlakoztam a Hallgatói Csapathoz. Higgyétek el, nem bántam meg. Ahogy az Egyetemen is tapasztalható a barátságos és családias légkör, úgy eme kellemes tulajdonságokat a HCS is hagyományszerűen magáénak mondhatja. Véleményem szerint, mind a csapatunk, mind pedig az iskola vezetősége, munkatársai szívvel-lélekkel képesek beállni azon ügyek mögé, melyekben hisznek, és amelyek képesek elősegíteni a képzőhely és hallgatói sikerességét. Legyen szó akár Educatio szakkiállításon való részvételről, avagy bármilyen eseményről. A gyakorlati tudás, és a baráti kapcsolatok, melyeket egy-egy ilyen csapatmunka eredményez, valódi értékkel bírnak, ezért bátran merem ajánlani Nektek is, hogy csatlakozzatok a Hallgatói Csapathoz.

Hlavács Henrietta Anna

Hlavács Henrietta Anna pénzügy és számvitel alapszakos hallgató

Hlavács Henrietta Anna vagyok, jelenleg pénzügy és számvitel szakos hallgató. Távlati terveim között szerepel a közösségszervezés alapszakra történő jelentkezés is. Évek óta a közösségi élet fejlesztésében veszek részt, így célom a helyi diákprogramok és egyéb rendezvények magas színvonalú elősegítése az Egyetemen. Ennek pedig a legjobb helyet a HCS-Hallgatói Csapat biztosítja, hála a közösségnek.

Horváth Gyöngyi Klaudia

Horváth Gyöngyi Klaudia kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgató

Horváth Gyöngyi Klaudia vagyok, kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgató. Az ok, amiért a Hallgatói Csapathoz csatlakoztam nagyon egyszerű, szeretnék aktívan részt venni az egyetem közösségi életében és segíteni hallgatótársaimnak. Szeretnék a ZSKE-s hallgatókon kívül még a hozzánk érkező Erasmusos cserediákoknak is segítséget nyújtani programok szervezésével vagy egyszerűen csak beszélgetéssel. Mindenképpen jó ötletnek tartom, hogy csatlakoztam egy ilyen jó közösséghez és pozitívan állok hozzá a további közös munkához, illetve az Egyetem megismertetéséhez másokkal.

Hunyadi Réka

Hunyadi Réka gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató

Hunyadi Réka vagyok, gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató. Amikor elkezdtem a suliba járni nagyon meglepődtem, hogy milyen jó és barátságos a légkör. Az idő múlásával az iskolát még inkább megszerettem, ezért is döntöttem a Hallgatói Csapathoz való csatlakozásról, ami egy nagyon jó döntés volt. Ez egy nagyon összetartó, közvetlen és kitartó csapat, ezért is a tagság nem nyűg, hanem szórakozás.

Kiss Viktória

Kiss Viktória mesterszintű hallgató

Kiss Viktória vagyok, mesterszakon tanulok. A Hallgatói Csapathoz az Educatio kiállítás miatt csatlakoztam, mivel szerettem volna az iskolámat képviselni és egy ilyen volumenű kiállításon is részt venni. Szeretnék a későbbiekben rendezvényszervezőként vagy kommunikációs/marketing szakemberként elhelyezkedni. Rengeteg embert ismertem meg a hallgatói csoport által, emellett rengeteg tapasztalatot szereztem.

Lévay Máté

Lévay Máté végzett hallgató

Lévay Máté vagyok, a főiskola végzett hallgatója, illetve a Pálya magazin fotósa; a LaFemme online magazin fotóriportere, és a Csevej kulturális est egyedüli operatőre. 2011. február 25.-én nyitotta meg kapuit az első fotókiállításom itt Szentendrén, a művészek városában. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a fotózás a munkám és egyúttal a hobbim is, melyet a szabadban, vagy a stúdiómban végezhetek. Saját blogot vezetek, melyben fotóimat illetve cikkeimet publikálom. Címe: http://levaymate.blog.hu. Emellett weboldalt is üzemeltetek: www.levay-mate.hu.

Mózes Márió

Mózes Márió kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgató

Mózes Márió vagyok első éves kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató. Üzleti kommunikációra szeretnék későbbiekben szakosodni, mivel a vállalati életben képzelem el a jövőmet. Autószerelő végzettségem van, 3 évig dolgoztam ebbe a szakmában, és utána jött a ZSKE. Az első intézményi munkámon, az Educatio-n egy rettenetesen jó csapat jött össze és jó volt képviselni iskolát. Továbbiakban is aktívan szeretnék részt venni az egy egyetemi életben. Családias, baráti hangulat van a HCS-ban és ez nagyon jó.

Mihály Katalin

Mihály Katalin gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató

Mihály Katalin gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok. Célom, hogy megismerjék az Egyetemet, és tudják, hogy mennyi színes, választékos valamint gyakorlati lehetőséget nyújt az aktív és leendő hallgatóknak. Ezért örülök, hogy a Hallgatói Csapathoz tartozom, hiszen így lehetőségem van ezeket ismertetni minden továbbtanulni vágyóval. Mindezt egy aktív, kitartó és empatikus csapat tagjaként, akiknek az is számít, hogy új embereket ismerjenek meg és új kapcsolatokat építsenek ki másokkal. Ha te is szeretnél csatlakozni hozzánk, ne habozz, mi sok szeretettel várunk a csapatba.

Molnár Andrea

Molnár Andrea gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató

Molnár Andreának hívnak, első éves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok. A későbbiekben marketing szakirányra szeretnék szakosodni. A Hallgatói Csapat tagjaként kicsit közelebb kerülhettem az Egyetemhez, illetve tagja lehetek egy csodálatos közösségnek. A továbbiakban munkámmal és kitartásommal szeretném segíteni a HCS-ot, ha már a tagja lehetek mindent megteszek a bentmaradásért. Szabadidőmben szívesen táncolok vagy olvasok és természetesen a barátaimmal vagyok. Csatlakozz hozzánk és légy egy összetartó közösség tagja.

Palcsok Dalma Vanessa

Palcsok Dalma Vanessa kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgató

Palcsok Dalma Vanessa vagyok, kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató. Számomra nagyon inspirálóak az olyan emberek, akik nap mint nap küzdenek az álmaikért. Próbálom a maximumot kihozni magamból minden helyzetben. Ha valaminek nekiállok, akkor azt szívvel-lélekkel csinálom, főként, ha a ZSKE-ről van szó. Azért jelentkeztem a HCS-ba, mert mindig is szerettem volna egy összetartó csapat tagja lenni, ahol új dolgokat is tanulhatok. Szabadidőmben konditerembe járok.

Papp Lili

Papp Lili emberi erőforrások alapszakos hallgató

Papp Lili, elsőéves emberi erőforrások szakos hallgató vagyok. Az Educatio kiállításra kifejezetten az Egyetem miatt látogattam el, ahol részletesen megismerhettem az itt folyó szakmai, hallgatói életet, amelyek birtokában örömmel toborozhatok több száz továbbtanulni vágyót. Azért csatlakoztam a Hallgatói Csapathoz, mert szeretek új embereket megismerni, illetve segíteni nekik. Mindenképpen szerettem volna egy összetartó közösséghez tartozni, és ez meg is történt. Remélem, hogy a közeljövőben számos olyan feladat elvégzésében közreműködhetem, amely által önmagam is fejlődhetek. Szeretném az Egyetemet népszerűsíteni, megismertetni minél több emberrel.

Pfeil Noémi Zsófia

Pfeil Noémi Zsófia kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató

Pfeil Noémi Zsófia vagyok, kommunikáció és média szakon tanulok, egyelőre még felsőoktatási szakképzésben, de közeli jövőnek érzem, hogy tanulmányaimat alapszakon folytassam. Szeretek új embereket megismerni és segíteni nekik, ezért úgy érzem nekem is a Hallgatói Csapatban a helyem. Az eddigi tapasztalataim alapján jó döntést hoztam, mert a közös feladatok elvégzése során egy nagyon jó hangulatú társaság tagja lettem. A célom, hogy ez a csapat további kedves és lelkes hallgatókkal bővüljön.

Schárer Luca Dorottya

Schárer Luca Dorottya kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgató

Schárer Luca vagyok, kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgató. Közvetlen, nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek másoknak segíteni. Többek között azért csatlakoztam a Hallgatói Csapathoz, mert fontosnak tartom, hogy a leendő (remélhetőleg nálunk továbbtanuló) hallgatók megfelelő tájékoztatást kapjanak és a számukra ideális úton haladjanak tovább. Szeretném, ha az előttük álló egyetemi évekre nem csak kihívásként, hanem kalandként is tekintenének. Biztos vagyok benne, hogy a HCS-ben nagyon sok olyan tapasztalatot szerezhetek, amelyet tanulmányaim során és a munka világában is hasznosíthatok.

Szabolcsi Eszter Vivien

Szabolcsi Eszter Vivien emberi erőforrások alapszakos hallgató

Szabolcsi Eszter Vivien vagyok, emberi erőforrások alapszakos hallgató. A későbbiekben HR területen szeretnék elhelyezkedni. Szívesen segítek másoknak, és szeretek új embereket megismerni, ezért is csatlakoztam a Hallgatói Csapathoz. Mindenképp jó döntésnek tartom, hiszen már a legelső élményeim is azt bizonyítják, hogy mennyire jó egy közvetlen, összetartó és barátságos közösséghez tartozni. Ezáltal a célom az, hogy én is maximális segítséget tudjak nyújtani azoknak, akik hozzám fordulnak.

Szolyák Álmos

Szolyák Álmos gazdálkodási és menedzsment alapszakos

Szolyák Álmos gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok . Sajnos korábban nem igazán vettem részt az intézmény közösségi életében, ezért és egy szaktársam nyomására döntöttem úgy hogy csatlakozom a Hallgatói Csapathoz Első benyomásaim alapján jó döntés volt, mert amellett hogy segíthetek másoknak remek csapat jött össze akikkel továbbra is szívesen képviseljük az iskolát.

Zsoldos Luca

Zsoldos Luca kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgató

Zsoldos Luca vagyok, nappali tagozatos hallgató. Lehetőségem nyílt rá, hogy tagja legyek egy életvidám, barátságos, összetartó, s még a munkát is vidáman elvégző csapatnak: ez a Hallgatói Csapat. Örömmel járulok hozzá én is a ZSKE munkájához, segítek a programok szervezésében, s büszkén tartozom az egyetem aktivistái közé. Ha szeretnél élettapasztalatot szerezni, új barátokra lelni, másoknak segíteni, és jó hangulatban dolgozni, itt a helyed a HCS-ban! :)

Mit tanulhatsz nálunk?

Magánpilóta Jogosítvány (PPL)

Jelentkezési határidő: Szeptember 7-ig.!

Tovább
Egyéb képzések

IT-készségek fejlesztése

(E-00725/2014/D007)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Projektmenedzsment ismeretek

(E-00725/2014/D008)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Közösségszervezés alapszak

Új képzés az Egyetem kínálatában!

Tovább

Álláskeresési technikák

(E-00725/2014/D002)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Sikeres ügyfélkezelési technikák

(E-00725/2014/D003)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Vezetői kompetenciák fejlesztése

(E-00725/2014/D005)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Konfliktus és stressz-kezelési készségfejlesztés

(E-00725/2014/D006)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Konfliktus és stressz-kezelés

(E-00725/2014/D001)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

54 812 03 Turisztikai szervező, értékesítő

(E-00725/2014/A002)

Tovább
OKJ-s képzések

55 343 01 Biztosítási tanácsadó

(E-00725/2014/A001)

Tovább
OKJ-s képzések

Vállalkozási ismeretek

(E-00725/2014/D004)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

34 762 01 Szociális gondozó és ápoló

E-000725/2014/A004

Tovább
OKJ-s képzések

Emberi erőforrások alapszak

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Gazdálkodási és menedzsment alapképzési szak

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Gazdaságinformatikus alapszak

PILÓTAKÉPZÉS első lépcsőfoka a ZSKE-n

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

52 341 02 Ingatlanközvetítő

(E-00725/2014/A003)

Tovább
OKJ-s képzések

Kommunikáció- és médiatudomány mesterszak

Az igazi kommunikációs szakemberek képzése a profi...

Tovább

Nemzetközi gazdálkodás alapszak

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Nemzetközi tanulmányok alapszak

Írjad TE is a diplomácia történetét!

Tovább

Nemzetközi tanulmányok mesterszak

Határtalan lehetőségek a munkaerőpiacon.

Tovább

Pénzügy és számvitel alapszak

A kalkulálható sikerekért!

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Politikatudományok alapszak

Érts, láss, tudj és diktálj!

Tovább

Politikatudomány mesterszak

Okleveles politológus

Tovább

Szociológia alapszak

Elemzésekkel a társadalom fejlődéséért.

Tovább

Emberi erőforrások felsőoktatási szakképzés

Keresztféléves eljárásban a szakot mindenképp elin...

Tovább
Emelt szintű érettségi nélkül

Gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzés

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Emelt szintű érettségi nélkül

Pénzügy és számvitel felsőoktatási szakképzés

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Emelt szintű érettségi nélkül
1 / 32
80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

Egyéb szolgáltatások

Teremkiadás

Teremkiadás

10-500 fő befogadására alkalmas, teljes technikával felszerelt termek bérbevehetőek hétköznap és hétvégén.

Tovább
Hirdetés

Hirdetés

Tervezés, szervezés, gyakorlott / összeszokott csapattal komplex kivitelezés, monitoring. Egyetemi felületek értékesítése.

Tovább
Kutatás

Kutatás

Belső és külső megbízók részére vállaljuk kutatások tervezését, lebonyolítását, kielemzését, közreadását.

Tovább
Feliratkozás a Zsigmond hírlevélre

Képzések

Rólunk

Szervezeti felépítés

Tudományos élet

Kiadványok

Hallgatói közösségek

Erasmus

DPR

Hírek

Események

Média

Kapcsolat

Közhasznúságú információk

Ügyintézés